Czy może pani podać Nr. Uchwały oraz rok jej podjęcia .Czy Rada może podjąć taką uchwałę?Jest to majątek gminy.
3. Podarowanie "pańskim" gestem ok. 700.000 zł STOCERowi za niezapłacone rachunki na rzecz ZGK za wodę i ścieki. W tym wypadku, chyba jednak błogosławieństwo musieli dać radni
Pani Hesia rozumiem dotarła do uchwały /jeżeli takowa jest/ i się z nią zapoznała .W biurze rady sama też prosiłam o uchwały ,których nie było w BIP-e i je otrzymałam ,więc pani Hesia też to pewnie uczyniła .
Bartek
Uchwała może być; bardzo prawdopodobne, że poza fizycznym egzemplarzem na wyspie skarbów odnośnego ciała urzędniczego nie ma jej gdzie obejrzeć.
Pani Hesia rozumiem dotarła do uchwały /jeżeli takowa jest/ i się z nią zapoznała .W biurze rady sama też prosiłam o uchwały ,których nie było w BIP-e i je otrzymałam ,więc pani Hesia też to pewnie uczyniła .[/quote]
babet
Maniu nie zrobię Ci też tej przyjemności i nie zamienię się w borutę ,anonima i .....
Re: Prywatyzacja uzdrowiska i Stoceru
Autor: czaknoris (IP zapamiętane)
Data: 20.02.2011 - 14:48:19
O ile to prawda... Najpierw trzeba znaleźć decyzję o umorzeniu. Jak będzie papier napisać doniesienie do prokuratury.
Na odzyskanie nie ma szans. Można jedynie przestać finansować kolejne zadania samorządu wojewódzkiego i egzekwować należnoś
mania
(...) nawet jest smieszny kawałek, gdy niejaki Anonim wstawia się za Boruta, czyli sam za sobą
Anonim=Boruta
Autor: Anonim (IP zapamiętane)(tu nick zmieniony przez moderatora)
Data: 02.04.2011 - 07:25:23
No proszę !!! Okazuje sie , ze czasem pogłoski moga stanowić o formie komunikatu .
A kiedys p.Ola robila zarzut Borucie(tu nick oryginalny pozostał) , za podawanie wiadomosci niesprawdzonych o NFI Octavia.
A UK Raport zawsze kłamie ?
to może w "urzędnika" ?
babet
Maniu nie zrobię Ci też tej przyjemności i nie zamienię się w borutę ,anonima i .....