KrystianJachacy
A MRM nie zaproszona... ;-)
Tomasz Zymer
Na te gminne wigilie, a właściwie - wilie - zapraszani są co roku urzędnicy, radni i kilka osób ze stowarzyszeń i organizacji społecznych według stałego klucza.
tomasznowicki
KrystianJachacy
A MRM nie zaproszona... ;-)
Nie zgadzam się. Z MRM była radna ZS nr 3, gospodarza wigilii.
KrystianJachacy
W szkoleniu wzięło udział znaczna część radnych, oprócz bodaj 3-4. Ze Szkoły Amerykańskiej jedna dziewczyna, czyli 1/3 od nich. Choć trzeba nadmienić, że mają od tygodnia przerwę świąteczną.
"Nie zgadzam się. Z MRM była radna ZS nr 3, gospodarza wigilii."
Nie spodziewałem się po Tobie tego, przecież jasne jest, że jak się jest gospodarzem to się jest obecnym.
Uczestniczyli w niej (...) zaproszeni goście.
w tym roku klucz się chyba jednak zmienił bo mnie drzewiej zapraszano a w tym roku...już się chyba naprzykrzyłem ;)
Na te gminne wigilie, (...) zapraszani są co roku (...) według stałego klucza
poza pogodą... ale niewątpliwie takie imprezki (wyjście władzy do ludu) dla ludzi są potrzebne...tylko...trzeba dopracować szczegóły (bo kilka rzeczy do poprawki było tylko...nie będę marudził by mnie Mania nie pojechała ;))
Podobno tegoroczna Miejska Wigilia była udana
Artek_Bartek
poza pogodą... ale niewątpliwie takie imprezki (wyjście władzy do ludu) dla ludzi są potrzebne...tylko...trzeba dopracować szczegóły (bo kilka rzeczy do poprawki było tylko...nie będę marudził by mnie Mania nie pojechała ;))
jeśli to była 'pracowa' wigilia to nie ma sprawy ;)
Wcale nie jest poowiedziane (praktykowane), żeby na pracowe wigilie zapraszano z bliskimi osobami