A ja sie pytam czyje to kurcze jest zadanie? Czyje to obowiazki? Przeciez to paranoja zeby mieszkaniec zglaszal potrzebe doprowadzenia nawierzchni do porzadku!! Kurde to jest jakies wielkie nieporozumienie!! Moze sami powinnismy posypywac ulice,a sluzby,ktore za to biora pieniadze niech dalej beda taaaak zarobione robiac NIC.
mania
wysłałam Mixiorka wiadomość do ZDPowiat. i do Burmistrza Kcina
awanturnik
A ja sie pytam czyje to kurcze jest zadanie? Czyje to obowiazki? Przeciez to paranoja zeby mieszkaniec zglaszal potrzebe doprowadzenia nawierzchni do porzadku!! Kurde to jest jakies wielkie nieporozumienie!!
mania
mania
awanturnik
Maniu, mnie,jako mieszkanca,jeszcze placacego tutaj podatki,nie interesuje kto. Mnie interesuje efekt końcowy!
mania
Słuzby wojewódzkie tez powinny sie ogarnąć.
Ale tu na miejscu powinna Strasz Miejska wyjśc z kanciapy i przyjechać się swoją bryka, żeby sprawdzić jak wyglądaja nawierzchnie i alarmować odpowiednie instytucje.
...niech mi ktoś wytłumaczy jak my - mieszkańcy - mamy wegzekwować od (KAWA mnie interesuje od kogo!) by robota była zrobiona w pełni?! Niby ta sama droga i ten sam odpowiedzialny tylko, że punkt odcięcia lodu jest na zakręcie przy kościele w Mirkowie!
ciąg ulic Pułaskiego, Piaseczyńska, Warszawska (pomiędzy rondami), Wojska Polskiego
dalej poprzez Habdzin i Opacz do Ciszycy (droga721),
- droga pomiędzy Opaczą a Gassami przez Łęg i Czernidła,
Tomasz Zymer
mania
Uważaj, Maniu, bo Powiat Cię może oskarżyć o molestowanie!
Artek_Bartek
...niech mi ktoś wytłumaczy jak my - mieszkańcy - mamy wegzekwować od (KAWA mnie interesuje od kogo!) by robota była zrobiona w pełni?! Niby ta sama droga i ten sam odpowiedzialny tylko, że punkt odcięcia lodu jest na zakręcie przy kościele w Mirkowie!
Na wioskach żywy lód cały czas! I to taki, że...dramat! Czy na bezpieczeństwie ludzi na wsi nie zależy nikomu?!!!!
Zarówno wczorajszy wieczorny powrót do domu jak i poranna jazda to...taniec na linie...i to KAWA MAĆ bardzo niebezpieczny!
Tomasz Zymer
napisal w innym wątku
Powiat Piaseczyński już zapewnił mieszkańcom naszej gminy eleganckie lodowisko zlokalizowane na chodnikach wzdłuż przynajmniej niektórych głównych ulic powiatowych.