Artek_Barte
.........
Impreza mocno udana! Mnie tylko z rana zaniepokoiło, że na żadnym portalu nie było relacji z tej imprezy....
Artek_Bartek
Impreza mocno udana! Mnie tylko z rana zaniepokoiło, że na żadnym portalu nie było relacji z tej imprezy....
Piknik w Konstancinie na rzecz Beaty Jałochy
Wiadomość na którą wszyscy czekaliśmy!!!
Podczas pikniku zebraliśmy:
? 53 722,39 zł z puszek kwestarskich,
? 7 000 zł ze sprzedaży cegiełek dla Beaty na stoisku Fundacji Forani,
? 24 400 z aukcji charytatywnej przeprowadzonej na scenie amfiteatru.
W sumie zebraliśmy 85 122,39 zł, które wieczorem w poniedziałek przekazane zostały na konto Beaty Jałochy.
Dla porównania, w styczniu Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy udało się zebrać w Konstancinie 30 tysięcy złotych. Dokonaliśmy wszyscy razem rzeczy niesamowitej. BRAWO!
są piękną ale jakże smutną konstatacją tego jakie jest podejście naszych 'elyt'... a wg mnie normą powinno być to, że w takiej sytuacji to NFZ wspiera leczenie a nie mówi 'wyczerpaliśmy limit'
Dlaczego na żadnym portalu...? Impreza o " ZEROWEJ" !!!!! promocji treści partyjnych , ekumenicznych,patriotycznych !!! Prosty i nie NACHALNY wyraz formy LUDZKIEJ SERDECZNOŚCI
Artek_Bartek
są piękną ale jakże smutną konstatacją tego jakie jest podejście naszych 'elyt'... a wg mnie normą powinno być to, że w takiej sytuacji to NFZ wspiera leczenie a nie mówi 'wyczerpaliśmy limit'
(...) donoszą z zapałem o tym gdzie i jak się leje krew, o złodziejstwie - im więcej draństwa tym lepiej. (...)