Klaudiusz
..........Modne na całym świecie biegi PARKRUN właśnie zawitają dzięki wolontariuszom Aktywnego Konstancina do KJ.
..........................
Witam. Nie na całym świecie a w kilku krajach wśród których jest już Polska . Dobrze to o Naszym stosunku do aktywności fizycznej świadczy To jest skuteczna droga do zachowania tzw "zdrowia" w możliwie długim , uzależnionym także od losu i okoliczności okresie .......Wszystkie inne ,od f-klubów poczynając a na suplementach kończąc to są ,moim skromnym zdaniem, w mniejszym lub większym stopniu , "ładnie opakowane produkty komercyjne"
Na marginesie wśród tych kilku krajów jest również Federacja Rosji.
Powracając na lokalne podwórko , prywatnie w swym imieniu,dziękuję inicjatorom wprowadzenia Nas K-J do krajowego grona kilunastu klubów PR.
To jest ,bez przesady ,doskonała promocja Konstancina /piszę tylko Konstancina ,bowiem chcemy czy nie taka skrócona forma funkcjonuje w krajowym "obiegu" informacji /. Promocja gratisowa !!!!. Jeden z mych przyjaciół spoza Polski z którym miałem okazję wspólnie przebiec dziesiątki kilometrów ,odezwał się po dłuższej przerwie / kojarzył sobie mnie z KJ / i zapytał mnie o mój kod PR . Zarejestrowałem się.
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-03-19 12:30 przez kaan.