Janusz W
Pani poziom sięga bruku. Z przykrością to stwierdzam.
Janusz W
Droga Pani, w przeciwieństwie do Pani odpowiadam na wszystkie zadane pytania, albowiem uważam że wątpliwości trzeba rozwiewać a na głosy krytyki reagować.
Janusz W
Myślę, że nie dorównam Pani manipulacjom i wypisywanej na tym forum propagandzie sukcesu rodem z komunistycznych lat 70 ...
Janusz W
mania
Janusz W
Pani poziom sięga bruku. Z przykrością to stwierdzam.
Taka jest odpowiedź pana kandydata na radnego na zadane pytanie:
Jeszcze zapytam - startował pan na komendanta w Zakopanem i górale się nie poznali, nie były podane kryteria czy po prostu pan umoczył ?
PS. na pytanie Zoli też pan nie odpowiedział
Droga Pani, w przeciwieństwie do Pani odpowiadam na wszystkie zadane pytania, albowiem uważam że wątpliwości trzeba rozwiewać a na głosy krytyki reagować. Informuję Panią również iż konkurs w Zakopanem nie został rozstrzygnięty - mówiąc wprost, władze Zakopanego postanowiły wybrać na to stanowisko osobę w drodze awansu wewnętrznego nie rozstrzygając ogłoszonego wcześniej naboru - mówiąc wprost unieważniając go. Tym samym wycofałem swoją kandydaturę z procesu naboru.
A ja zapytam Zoli ,która kandyduje do Rady jak pan JW ,czy może ujawnić swoje nazwisko , z której listy startuje i w jakim okręgu ? Skoro się chce jawności od innych kandydatów to może tak zacząć od siebie Zoli :
Z ciekawości zapytam, Panie Januszu W., czy pod nikiem "Elwira" występującym w innym wątku na tym forum, kryje się Pańska osoba?
babet
A ja zapytam Zoli ,która kandyduje do Rady jak pan JW ,czy może ujawnić swoje nazwisko , z której listy startuje i w jakim okręgu ? Skoro się chce jawności od innych kandydatów to może tak zacząć od siebie Zoli :
Z ciekawości zapytam, Panie Januszu W., czy pod nikiem "Elwira" występującym w innym wątku na tym forum, kryje się Pańska osoba?
Ja bym chciała droga kandydatko a byś ujawniła się może przed wyborami ,bo może kandydujesz z mojego okręgu mam prawo wiedzieć na kogo nie głosować .Proste . Proszę o uczciwość.
Jeśli o mnie chodzi, to jak mnie wybiorą, to się ujawnię, obiecujęsmiling smiley
Dobrze zauważyłeś to Ty kogoś ujawniłeś i to Ty manipulujesz moimi wypowiedziami .Wiesz dobrze ,że nie muszę się ujawniać pisząc na jakim kolwiek forum . Jednak kandydat/ka/ na radnego ,atakujący innego kandydata ma moralny obowiązek, przedstawienia się z imenia i nazwiska .I jeszcze jedno widać ,że niektórzy mają na tym forum adwokatów w osobach moderatorów.
Bartek
Tutaj żądasz ujawnienia, tam się obruszasz, że niby ja kogoś ujawniam. Zdecyduj się, bo zaczynam się martwić. Czy to przyzwoite, żądać od kogoś, aby się ujawnił? Może daj przykład i zacznij od siebie?
Nie?
Tak myślałem.
babet
(...) Jednak kandydat/ka/ na radnego ,atakujÄ…cy innego kandydata ma moralny obowiÄ…zek, przedstawienia siÄ™ z imenia i nazwiska (...)
babet
Dobrze zauważyłeś to Ty kogoś ujawniłeś i to Ty manipulujesz moimi wypowiedziami .Wiesz dobrze ,że nie muszę się ujawniać pisząc na jakim kolwiek forum . Jednak kandydat/ka/ na radnego ,atakujący innego kandydata ma moralny obowiązek, przedstawienia się z imenia i nazwiska .I jeszcze jedno widać ,że niektórzy mają na tym forum adwokatów w osobach moderatorów.