Janusz W
Pytanie proste - ale na Boga - pytanie to Pan kieruje do mnie ? Weź, zadaj je Panu Jańczukowi.
Janusz W
mania
Odpowiedź jest pokrętna, choć pytanie proste.
Uczeń na klasówce dostałby pałę.
m
Tak tak, wiemy już ... każdy dostałby u Pani pałę, który nic dobrego nie powie o p. Jańczuku ...
A co do wizji działania SM o której zawsze warto mówić, może warto przytoczyć ..
[www.nmfmk.pl]
zoli
"Czy przy wyborze Pańskiej osoby na stanowisko kierownicze takie sterowanie konkursem miało miejsce? Czy Pańscy kontrkandydaci mieli nierówne szanse? Oczekuję twierdzącej odpowiedzi, bo tylko ona może uzasadnić Pańskie wypociny!"
Janusz W
nawet dla prokuratury
Janusz W
ośmiesza [...] osobę, która zamierza się do Pani wypocin odnosić
Chyba zacznę tu kogoś posądzać o jakieś autorefleksyjne wynurzenia...
JW
Kłania się nieznajomość prawa ... i to już nie po raz pierwszy.
zoli pytanie bez odpowiedzi
"Czy przy wyborze Pańskiej osoby na stanowisko kierownicze takie sterowanie konkursem miało miejsce? Czy Pańscy kontrkandydaci mieli nierówne szanse? Oczekuję twierdzącej odpowiedzi, bo tylko ona może uzasadnić Pańskie wypociny!"
Pani Maniu, niech już Pani kładzie się spać, tematyka zdecydowanie Panią przerasta a każda kolejna Pani wypowiedź nie tylko ośmiesza jej autora ale również osobę, która zamierza się do Pani wypocin odnosić. Wiem że dla Pani czarne to białe i nic już tego nie zmieni, chyba że zabieg okulistyczny. Przepraszam za szczerość, może nawet za niegrzeczność z mojej strony ale nie zamierzam dalej z Panią dyskutować do czasu aż zrozumie Pani - również jako moderator tego forum - na czym polega dyskusja i do czego tak naprawdę dyskusja powinna zmierzać.
Janusz W
szymciak
Panie Januszu, śmieszą mnie Pańskie wypowiedzi, pana podwładni robili co chcieli i kiedy chcieli..
Czy uzyskam odpowiedzi na poniższe pytania?
Nie raz z rana widziałem pana strażnika w samochodzie służbowym SM jak jechał w stronę grapy w cywilnym ubraniu - w moim odczuciu dojeżdżał z domu do pracy - pozwalał Pan na to?
Dlaczego za Pana kadencji strażnicy wybiórczo traktowali kierowców - szczególnie w soboty? Na wilanowskiej wlepiali mandaty a na Wojska Polskiego nie?
Dlaczego strażnicy stojący pod znakiem zakaz zatrzymywania sie i postoju nie reagowali? (mowa o wjeździe do garaży przy ul Literatów)
Trzeba było zapytać tych strażników o to o co pyta Pan dziś. Na pewno uzyskałby Pan odpowiedź, która by rozwiała Pana wątpliwości .Ale zgadzam się z Panem, że projekt o nazwie "Straż Miejska" jest fatalnie zarządzany w KJ od paru lat. Jest potrzebna gruntowna i dogłębna reforma a nie jedynie zmiana komendanta. Wszyscy liczymy na to, że po zmianie burmistrza tak się właśnie stanie, o ile naprawdę zależy nam na bezpieczeństwie.