W II turze gazeta w niewielkim stopniu przeważyła szalę - jeśli pamiętasz wyniki...
A co by było, gdyby nie przeważyła?
Maniu....ja podobnie jak jeden z radnych (jesli dobrze widzisz jedyny, który w sposób jawny swoimi poglądami sie tu dzieli...) widzę wiele pozytywów działania Obecnego Burmistrza...śmiem nawet twierdzić, że te 3 lata z hakiem dały nam wszystkim więcej niż 8 czy nawet 10 poprzednich lat niewykorzystanych szans...
W przeciwieństwie do Ciebie jednak nie założyłem różowych okularów by nie widzieć tego co....delikatnie mówiąc mogłoby być lepiej...
Czasami zdajesz sie wyraźnie przesadzać z podziwem nad wspanialoscia naszej krainy pod obecnymi rządami odmawiając wręcz innym prawa do jakiejkolwiek krytyki choćby najbardziej konstruktywnej....
A ścieżki rowerowe to jedna wielka porażka obecnego Burmistrza! Bo tu nie zrobiono nic! I mowię to z perspektywy rowerzysty. W ostatnia niedziele siadlem na rowerek i objechałem Gminę w koło 45 km....nie zauważyłem żadnych widocznych efektów rządów Pana Burmistrza...a obiecywał...oczywiście ...wiem wiem.. to nie my tylko oni...jednak...ja mam prawo swoje wiedzieć... Burmistrz woli ogłosić przetarg na rower miejski niż zwiekszyć wysiłki by zadbać o miasto przyjazne dla rowerów...
I kolejna koncepcja, z której niewiele wynika i w dodatku obarczona znowu jest 'realizacją podmiotów zewnętrznych' mojej oceny w tej materii nie zmieni...może w nowej kadencji sie coś uda....jeśli w opinii ogółu Burmistrz dostanie szansę na poprawę...