A ja uważam że ta restauracja jest wybudowana tak daleko od centrum ,,uzdrowiska,, że niczemu nie szkodzi.
Wielki słup z logiem też specjalnie nie szpeci bo również znajduje się praktycznie poza miastem.
Wydaje mi się że niektórzy są wciąz zaślepieni magicznym słowem ,,uzdrowisko,, podczas gdy to miasto na dobrą sprawę nie powinno nim już dawno być.
Nie oszukumy się.
Słupa na pewno nie usuną bo juz jest wybudowany i trochę kosztował. I kto to wymyślił że w uzdrowisku nie może być McDonalda?
Jeżeli ktoś nie lubi takiego jedzenia to najzwyczajniej nie korzysta a wiele osób jest zadowolonych z tego że taka restauracja powstaje.
W uzdrowisku nie przebywają wyłącznie osoby chore które przyjechały odżyć ale przede wszystkim w pierwszej kolejności zwykli mieszkańcy ,którym
takich miejsc wciąż brakuje.
To że jakieś miasto jest uzdrowiskiem to oznacza że mają być same drzewa i eko sklepy?
Uśmiałem się z pomysłu tej petycji naprawdę
Zamiast się czepiać nowych miejsc pracy dla mieszkańców proponuję atakować wytwórnie mas albo zainteresować się terenami pofabrycznymi żeby tam coś konkretnego powstało.