mania
jest planowana sieć dróg rowerowych
mania
czekamy na relację naszej lokalnej telewizji oraz zdjęcia.
czaknoris
.................................................. piknik wędkarsko-grilowy na dojeździe do promu.
kaan
.........................,stety,niestety, realna polska rzeczywistość.......
Zmotoryzowanych informuję, że po głębokim zastanowieniu palmę pierwszeństwa dla najgorszej drogi oddaję gminie Konstancin-Jeziorna. Co prawda na prawym brzegu dość długo wybijamy amortyzatory na betonowych płytach, ale na podjeździe w Gassach kamienie zostały wybite wzmożonym ruchem i wzbudzają obawy o losy zawieszenia. No i gmina Konstancin-Jeziorna zamiast informować o promie ostrzega o końcu drogi takim znakiem.
Komendant SM
Miałem okazję parokrotnie skorzystać z usług promu. Brawa dla pomysłodawców, wstyd i hańba dla burmistrza. Popieram inicjatywę osób, które zdecydowały się na uruchomienie potrzebnej przeprawy, lecz ogromny niesmak budzi stan drogi dojazdowej na prom. Droga ta chyba przeznaczona jest dla pojazdów terenowych czy też czołgu a nie dla tradycyjnej osobówki. Teren wokół zaniedbany, niezagospodarowany a do dnia dzisiejszego nie ustawiono jakiegokolwiek oznakowania które to pomogłoby zmotoryzowanym dotrzeć na przeprawę.
Dziadowszczyzna, chciałoby się powiedzieć.
[www.facebook.com]
pozwole sobie uzupełnić tą informacje ( prosze kliknąć na miniaturke a otworzy sie w pełnym rozmiarze )
Krzysztof Bajkowski
Dzięki !
Pozyskałem też informację, że obecnie godziny kursowania promu są następujące:
Pn - Pt 6.15 - 18
Sb - Nd 9 -18
Janusz W
ogromny niesmak budzi stan drogi dojazdowej na prom. Droga ta chyba przeznaczona jest dla pojazdów terenowych czy też czołgu a nie dla tradycyjnej osobówki.
Janusz W
do dnia dzisiejszego nie ustawiono jakiegokolwiek oznakowania które to pomogłoby zmotoryzowanym dotrzeć na przeprawę.
nierówności na wale zostały zalane i wyrównane asfaltem , a to one przyprawiały o ból głowy wiekszosć osób chcących zaparkować w pobliżu ostrogi
daramis
Nawierzchnia z nierównego bruku ma raptem kilkadziesiąt metrów, które każdym samochodem można bezpiecznie przejechać z prędkością spacerową 3 km/h. Spełnia on rolę spowalniacza tuż przed samym wałem..