i tak powinno być bo spotkanie byłoby spójne ,a tak ogólny chaos i brak nastroju świątecznego ,a chyba o to najbardziej powinno chodzić w takim spotkaniu.
.Arek Bartek
dobrze by jednak było, by stragany ustawić w tej alei naprzeciw Amfi. Inaczej są to jakby dwie osobne imprezy i cierpią ci, którzy na scenie występują...
babet
Byłam ,pan Burmistrz przy pomniku Jana Pawła II składał życzenia ,bez nagłośnienia ,tłumek zgromadzony w odległości dwóch metrów być może coś widział i słyszał i tylko on . Dlaczego Burmistrz nie złożył życzeń ze sceny amfiteatru/tak było w ubiegłym roku /aby wszyscy mogli go usłyszeći tak powinno być bo spotkanie byłoby spójne ,a tak ogólny chaos i brak nastroju świątecznego ,a chyba o to najbardziej powinno chodzić w takim spotkaniu.
.Arek Bartek
dobrze by jednak było, by stragany ustawić w tej alei naprzeciw Amfi. Inaczej są to jakby dwie osobne imprezy i cierpią ci, którzy na scenie występują...
Artek_Bartek
ja jestem zdania, ze stragany da się postawić w alei naprzeciw amfi...wystarczy, że staną po jednej stronie...
Hammer
O te stragany stojące na stale proszę pytać p. Jańczuka, to jego pomyśl.
Miały służyć jako miejsce handlu lokalnymi produktami i jako miejsce wystaw.
Musiały drogo kosztować i stoją puste. Czasem ktos bibelotami handluje.
rondo
mania
pamiętam, że zawzięcie na forum dyskutowaliśmy o wyrzynaniu drzew i niewygodnej, drogiej kostce, ale nie wiele to dało - Byłam na spotkaniu w Parku z ówczesnym Burmistrzem, uczestniczyli także przedstawiciele osób niepełnosprawnych - opisywali swoje wrażenia po jeździe wózkiem po granitowej kostce. Mówili , że składali w fazie wykonania zastrzeżenia, ale nikt nie słuchał.
Wycięto głównie drzewa chore. Jest do tego stosowna dokumentacja fotograficzna. W miejsce wyciętych drzew, dokonano wiele nowych nasadzeń. Zresztą do takich działań zobowiązują odpowiednie przepisy.
Jacy przedstawiciele osób niepełnosprawnych ? Ich opiekunowie ? Sami niepełnosprawni ? Jakieś stowarzyszenie ?