a może kieruje nimi nie troska o swoich klientow , tylko to że gdzieś ten biznes trzeba prowadzić
J. Koot
właściciele tych prywatnych instytucji wierzą w pomyślne wyprowadzenie asfalciarni z tego terenu w najbliższym czasie.
Nie wiem jak Pan , ale o ile mi wiadomo, to nie tak łatwo znaleźć lokalizacje w bliskim obrębie Warszawy na jakikolwiek biznes , to akurat wiem , ponieważ firma produkcyjna (ok 300 zatrudnionych ) w ktorej pracuje w Warszawie ma zostać przeniesiona gdzieś na "prowincje" i takiej bliskiej , dogodnej dojazdowo , uzbrojonej w media, NIE DROGIEJ , lokalizacji nie ma
J. Koot
Naprawdę nie ma innych placów i budynków do kupienia na południe od W-wy poza terenem przy asfalciarni w mieście Kanciacin-Upiorna, gdzie ceny są bezlitośnie nadmuchane jak sparciały ponton ratunkowy?
gdybym był ojcem wyczulonym na ten problem i zależałoby mi na zdrowiu i wiedzy dziecka , to wolałbym je wysłać do jakiejś elitarnej czy niekoniecznie prywatnej warszawskiej szkoły a nie tu , ale widać to, że śmierdzi nie jest ważne , ważne że to Konstancin-Jeziorna , miasto elitarne
J. Koot
Rodzice z prywatnych szkół, proszę mi wierzyć, są niezwykle wyczuleni na punkcie tego, gdzie ten "biznes" się prowadzi.
Mario
Do szkoły ma wrócić życie lekcyjne. Władze powiatu myślą, o uruchomieniu liceum profilowanego biologia, rehabilitacja itp. Generalnie kształcenie w zawodach wpisujących się w działalność uzdrowiskową. W przyszłości może powstanie też kierunek logistyczno spedycyjny. Władze powiatu myślą także o stworzeniu gimnazjum.
Jeśli to tak...
Artek, ale przyznasz, ze profil nauczania majacy w perspektywie logistyke w Lesznowoli, czy okolicach Łubnej, to nie jest do końca pozbawione sensu.
Mario
Do szkoły ma wrócić życie lekcyjne. Władze powiatu myślą, o uruchomieniu liceum profilowanego biologia, rehabilitacja itp. Generalnie kształcenie w zawodach wpisujących się w działalność uzdrowiskową. W przyszłości może powstanie też kierunek logistyczno spedycyjny. Władze powiatu myślą także o stworzeniu gimnazjum.