Artek_Bartek
Tam zdaje sie było podane tak samo tj.bez wyjaśnienia z czego wynikają ograniczenia...
Dla mnie temat...niekonstytucyjny ;-)
Artek_Bartek
A z czego wynikają te ograniczenia?
maniu , z całym szacunkiem , ale nie zgadam sie z Tobą w tym względzie, najwiecej bezrobotnych jest w przedziale wiekowym 50+.
mania
Porady są dla młodych do 26 roku życia oraz dla seniorów powyzej 65.
Wśród nich jest najwięcej bezrobotnych
pomidor
Napiszę pomału, bo masz kłopot z
czytaniem
pogrubię co napisał Hammer
Nadal nie wiem o co jest zadyma, czy o to żeby tych porad nie było?
O to czemu ustawa ograniczyła do tych grup zamiast dać wszystkim. Pewnie i tak kolejek nie ma. Jak kogoś stać to i tak zaplaci za lepszego prawnika. A jak nie stać to zostanie na lodzie.
mania
Napisz rządu, by zmienił ustawę. PISda za darmo każdemu
Sergiusz Muszyński
11 stycznia 2016 r. zostało dokonane oficjalne otwarcie nowego biura #PiS w Konstancinie-Jeziornie. W biurze pełnię swój dyżur w każdy poniedziałek w godz. 17-19. Informacje o ewentualnym zmianie terminu bądź odwołaniu dyżuru można znaleźć każdorazowo na mojej stronie internetowej www.sergiuszmuszynski.pl. Wraz ze mną dyżur pełni Martin Świegodziński, reprezentant Forum Młodych PiS.
Oprócz mnie w biurze będzie pełnił dyżur Pan Wojciech Kirejczyk, dyrektor Biura Senatorskiego Konstantego Radziwiłła (pierwsza i trzecia środa miesiąca w godz. 16-18). W biurze będzie również dyżurował prawnik, który będzie udzielał bezpłatnych porad prawnych (pierwsza i trzecia środa miesiąca w godz. 18:00-20:00).
Tomasz Zymer
mania
Napisz rządu, by zmienił ustawę. PISda za darmo każdemu
Sergiusz Muszyński
11 stycznia 2016 r. zostało dokonane oficjalne otwarcie nowego biura #PiS w Konstancinie-Jeziornie. W biurze pełnię swój dyżur w każdy poniedziałek w godz. 17-19. Informacje o ewentualnym zmianie terminu bądź odwołaniu dyżuru można znaleźć każdorazowo na mojej stronie internetowej www.sergiuszmuszynski.pl. Wraz ze mną dyżur pełni Martin Świegodziński, reprezentant Forum Młodych PiS.
Oprócz mnie w biurze będzie pełnił dyżur Pan Wojciech Kirejczyk, dyrektor Biura Senatorskiego Konstantego Radziwiłła (pierwsza i trzecia środa miesiąca w godz. 16-18). W biurze będzie również dyżurował prawnik, który będzie udzielał bezpłatnych porad prawnych (pierwsza i trzecia środa miesiąca w godz. 18:00-20:00).