bo może ufają oni w zapewnienia tych, którzy twierdzą, że wszystko jest w porządku?
A ja nie podziwiam rodziców tej mlodzieży ! Dlaczego im tak bardzo jest obojętne zdrowie ich latorośli ? Dlaczego jeszcze nie zjednoczyli sie we wspólnym działaniu przeciw asfalciarni ?
A czyja to jest inwestycja ,powiatu czy gminy ?
Mixiorek
Nic dziwnego, to fal-bruk robi remont odcinka ul. Bielawskiej po torach do papierni.
babet
Czy Falbruk jako firma która nie powinna działać na terenie Konstancina-Jeziorny -jedynego uzdrowiska na Mazowszu /podobno zatruwająca środowisko/ , dostaje zlecenie od władz Konstancina-Jeziorny Czy Burmistrz jest gotów nam to przed wyborami wytłumaczyć ?
Mixiorek
babet
Bielawska to w 100% ulica gminna, którą zarządza od A do Z Burmistrz i jego podwładni.
babet
Czy Falbruk jako firma która nie powinna działać na terenie Konstancina-Jeziorny -jedynego uzdrowiska na Mazowszu /podobno zatruwająca środowisko/ , dostaje zlecenie od władz Konstancina-Jeziorny Czy Burmistrz jest gotów nam to przed wyborami wytłumaczyć ?
Artek_Bartek
A czy nie należałoby nieco rozdzielić roli tej firmy jako truciciela a jako wykonawcy remontów dróg?
Jeśli z reguły jedynym kryterium jest cena to mnie nie dziwi, że im łatwiej...
Jednak ja kojarzę jeden taki megasprawny i chyba megaporzadny remont kawałka Bielawskiej (od Mirkowskiej do Lipowej), który pokazuje, że ten wykonawca to nie jest najgorsze co nas spotkać może...
Choć bardzo jestem ciekaw, czy potrafili by tak samo, gdyby ich asfalciarnię ktoś wreszcie stąd wyrzucił! Ciekawy jestem, czy ktokolwiek w ogóle ten temat przed wyborami podejmie....zarówno na poziomie gminnym jak i powiatowym..