Jaga
Kto to wybierał i kupował, oczu nie miał? OHYDA!!!!
Niczega Pani p.Jago nie zrozumiała z mojego postu.
Czy odmówiłem Pani prawa do paninej , własnej oceny ? Z całą pewnością nie wskaże Pani takiego kontekstu.
Natomiast Pani , poddaje ocenie czyjś wybór , brzydko się chwytając. Pewnie ktoś o brak oczu nie byłby posądzony , gdyby wybierał te ozdoby razem z Panią ?
Istnieje wszakże następujące ryzyko . Otóż o brak oczu ktoś , mógłby posądzić również Panią.
Jaga
A Pan, to skąd mnie zna?
A ja Panią znam ? Z czego wynika ta supozycja ?
Jaga
Nie przypominam sobie żebym się tu na forum jako malarka /poetka przedstawiała.
Ja też sobie nie przypominam. Dlatego grzecznie się zapytałem. Ale skoro okazuje się , że Pani jest:-
Jaga
Otóż jestem znaną w Gminie sprzątaczką/ kelnerką vel pracuję na zmywaku/ lub panią z zieleniaka lub sobie wybierz Panie Harttman!
, to okazało sie, że moje domysły podążały w całkowicie złym kierunku.
Jaga
Nie pracuję w Urzędzie Gminy w dziale "estetyka gminna" ani w KDK - dział kultury żeby tu wiersze Państwu pisać, ale może mi się nie podobać coś co jest płacone z moich podatków.
That's all!
Otóż wcale nie that's all. Owszem , ma się Pani prawo nie podobać . Ale pragnę zwrócić uwagę, że i podatki innych nie są od macochy.
Jeszcze raz powtarzam , ponieważ Pani absolutnie nie pojęła o czym pisałem. Było po łacinie , teraz będzie po naszemu
Jeszcze się taki nie narodził , coby każdemu dogodził. Teraz już nastąpiła jasność ?
ps.
Bartek
No nie no, hasło "sam zrób lepiej" to nie rozwiąże sprawy..
P.Bartku , lekka nadinterpretacja mojego wpisu.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
A teraz p.Jago niech się Pani zdecyduje kim Pani jest !
Jaga
Jestem po prostu osobą, którą interesuje misja kulturowa w naszej Gminie bo jestem Artystką, od 15 lat kibicuję zarówno KDK jak i Centrum Kultury Piaseczno, i powiem więcej, miałam 3 wystawy w Piasecznie a w Konstancinie żadnej ( a w Konstancinie mieszkam całe moje życie).
Malarko-kelnerką ? To by oznaczać mogło, że potrafi Pani nieźle "zamalować" gościa na szaro , przy wystawianiu rachunku
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-12-20 18:09 przez harmattan.