Ja z Wami krótko dość, ale może nie odpłynę...przynajmniej tak długo jak interesować mnie będą sprawy tego grajdołka...a ostatnie sygnały tyczące szkoły w Opaczy , która de facto mnie tu przywiodła, wskazują, ze jeszcze nie wolno mi odpuścić....a ja zawsze doprowadzam temat do końca! I mam nadzieję, że dojdzie do tego wcześniej niż 2015....choć wątpię bym wtedy zakończył swe jedyne wcielenie tutaj ;-) wszak priorytety raczej się nie zmienią a potrzeby mają dość nikłe szanse zostać w pełni zaspokojone...
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-01-28 23:05 przez Artek_Bartek.
Bartek
(...) [forowicze] przychodzą takimi falami i podobnie falami odchodzą (...)
ciekawe, dlaczego ? brakuje mi BB, Bacy, Zojki, a i Obserwator jakos skąpo dawkuje swoją obecność, Szturmowiec też zachowuje rezerwę niegodną własnej ksywki
Pamiętam tę płytę. Myślę, że możliwe jest zebranie materiałów, które mamy i przygotowanie takiej prezencji. Ale mam ograniczony czas. Poza tym, chciałbym najpierw usiąść do przewodnika, który zalega, chociaż notatki i projekty mam gotowe.
ola ciekawe, dlaczego ? brakuje mi BB, Bacy, Zojki, a i Obserwator jakos skąpo dawkuje swoją obecność, Szturmowiec też zachowuje rezerwę niegodną własnej ksywki
W przypadku niektórych użytkowników wiem, że jedynie mniej się wypowiadają, nie zniknęli całkiem. Przyczyny są najróżniejsze.