mania
(...) o naszym nieco zapomnianym Kcinie- uzdrowisku, o jego walorach dowie się nie tylko cała Polska.
bardzo jestem ciekawa nowej odsłony promocyjnej Kcina
Ogłoszenie
Warunki dotyczące charakteru pracy na stanowisku i sposobu wykonywania zadań:
konieczność przemieszczania się pomiędzy budynkiem przy ul. Warszawskiej 23 a siedzibą główną urzędu przy ul. Warszawskiej 32 (ok. 100 m z przejściem przez ruchliwą ulicę),
konieczność przemieszczania się po terenie Miasta i Gminy Konstancin-Jeziorna,
Miejsce i otoczenie organizacyjno-techniczne stanowiska pracy:
praca w budynku przy ul. Warszawskiej 23, miejsca postojowe miejskie w odległości około 100 m, wejście do budynku z dwoma stopniami bez podjazdu dla niepełnosprawnych przez drzwi otwierane do światła ościeżnic 87 cm,
miejsce pracy: parter, drzwi wejściowe do pokoju o szerokości 90 cm w świetle ościeżnic, drzwi wejściowe do toalety - szerokość 80 cm w świetle ościeżnic (toaleta nie przystosowana dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich).
ratamahata69
(...)ciężko przeforsować jakiś sensowny plan promocyjny?
robert
(...)
Kolejnych geniuszy wybierają sami mieszkańcy - to czemu się dziwisz OLA, że perspektyw brakuje?
Tiaa, bo rdzenni mieszkańcy, zwani Konstanciniakami, to marzą tylko o tym aby mieszkać w wyziewach asfalcianych, marzą o tym aby być wędzonymi w spalinach tirowych, coby w Jeziorce smoła gówniana płynęła i o takich tam różnych śmieciach w lasach co je im napływowi wyrzucają ze swych wypasionych bryk. A Pani Ola jaką furką pomyka ?
Ola
ja tam głosowałam na pp. Tomaszewskiego i Zymera, no ale przyjezdna jestem, napływowa - a tu rdzenna ludność ma głos decydujący Po co rdzenniakom jakis kurort ?
harmattan
A tak się u nas mówi na przypływowców nie wiadomo skąd.