Tomasz Zymer
Maniu, piszesz znów porady w sprawach, których nie znasz. Na naszym terenie jest sześć nieruchomości prywatnych położonych przy jednej (prywatnej) drodze wewnętrznej (łączniku). Droga ta jest zamykana bramą, której na dzień się nie zamyka. Każda z sześciu nieruchomości (za wyjątkiem jednej) posiada własne osobne ogrodzenie i furtkę od strony drogi. Przedstawiciele firmy musieliby wejść na tę drogę i przejść nią 50 metrów, wrzucając worki przez płoty na poszczególne posesje. Nic takiego nie miało miejsca. Oznacza to, że firma nie dostarczyła worków. Kropka.
FAktycznie - nie znam Twojego terenu, starałam się wyjaśnic przyczyny nie dostarczenia worków, bo jednak z ulotką trafili czyli mozna pzrypuszczać, że RiOS Cię nie dodał do grona szczęsliwców nagradzanych workiem za obywatelska postawę (odzysk surowców), albo firma nie była pewna adresu. U mnie się facet pytał czy aby tu mieszka mania, bo adres jest na jednej ulicy, a skrzynka na drugiej (narozna posesja).
A co mają majtki do worków, bo jakos nie załapałam? W Konsumie nie kupowałam, bo to był sklep dla specjalnie uprawionych, a z SBecją miałam do czynienia w inny wręcz sposób, aż strach wspominać.