ola
czy cokolwiek skądkolwiek dziś odebrano ?? widać jakieś znaki działania Ustawy ??
Mania
od 2. lipca będą dostarczane nr. kont oraz informacje
Chodzi o nr. kont na które przed 15. każdego miesiąca będziemy wnosić zadeklarowane opłaty. Otrzymamy także pzrypomnienie jaką kwotę zadeklarowaliśmy. Sporo osób po wypełnieniu deklaracji zapomniało i dzwonią lub przychodzą do RiOŚ - stąd ten pomysł.
Mania
od 2. lipca będą dostarczane nr. kont oraz informacje
Chodzi o nr. kont na które przed 15. każdego miesiąca będziemy wnosić zadeklarowane opłaty.
Renfri
Na mojej ulicy oprócz moich widziałam jeszcze żółte worki w dwóch miejscach.
Skąd wziąć dodatkowy brązowy worek na zielone? Z RiOŚ?
Maniu, myślę, że to tylko w tym miesiącu wypadło słabo - ja miałam 2 worki bo przegapiłam 2 zbiórki uliczne ale ludziska mogły jeszcze nie nazbierać segregowanych dóbr. Zobaczymy w sierpniu .
mania
Niestety u mnie też segregujących jak na lekarstwo. Pewnie "na zachęte" powinna być większa róznica w opłatach.
mania
Renfri
Na mojej ulicy oprócz moich widziałam jeszcze żółte worki w dwóch miejscach.
Skąd wziąć dodatkowy brązowy worek na zielone? Z RiOŚ?
Niestety u mnie też segregujących jak na lekarstwo. Pewnie "na zachęte" powinna być większa róznica w opłatach.
Dodatkowe worki powinny być w gminie, tak mi mówili wczoraj w LEKARO i p.Burmistrz.
Hammer, nie wiem co LEKARO wczoraj zabierało, ale ktos mi mówił ze widział wystawione czarne worki - może z posesji komunalnych?