wątpię, by poseł mi na to pytanie odpowiedział...
a sam się zastanowię jakie zebranie mogę w Biurze Rady zorganizować..i wtedy się okaże czy zostanę potraktowany inaczej i ile mnie to będzie kosztować...
bazując na notce powyborczej na stronie [
www.rosati.pl] gdzie poseł napisał, iż jego wybór to
wielkie zobowiązanie wobec Was, a także wobec wszystkich innych mieszkańców powiatów podwarszawskich - i w istocie wobec wszystkich Polaków - do podjęcia intensywnych działań na rzecz koniecznych reform i modernizacji naszej pięknej Ojczyzny.
intensywne działania Pana Posła na naszą rzecz wyglądają mniej więcej tak, że przez pierwszy rok [
wiadomosci.gazeta.pl]
24 posłów jak dotąd nie przygotowało ani jednej interpelacji. Są to m.in.: wicemarszałek Sejmu Cezary Grabarczyk (PO), prezes PiS Jarosław Kaczyński, szef sejmowej komisji finansów Dariusz Rosati (PO), Jan Tomaszewski (PiS), Franciszek Stefaniuk (PSL) i Małgorzata Sekuła-Szmajdzińska (SLD).
później nieco lepiej...łącznie ma 4 sztuki (choć jedyna 'lokalna' tyczy mostu w Tczewie)
[
www.sejm.gov.pl]
niezależnie jego prac nad budżetami wszelakimi (to jego główne kompetencje) to powiem tyle, że zasadności mojej bytności na tym akurat spotkaniu nie widzę...ja z tych (chyba niestety co raz bardziej licznych), którzy dotychczasowymi "dokonaniami" tej formacji na niwie ogólnokrajowej są baaaaardzo rozczarowani...a profesor na tle swoich kolegów raczej się niestety nie wyróżnia...raczej mówi tym samym głosem co jego wszystkowiedzący a niewielerobiący koledzy...
no chyba, że na spotkaniu będzie też jego córka to się wtedy wybiorę ;)
Zmieniany 5 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-05-15 13:06 przez Artek_Bartek.