mania
Pytałam - zaraz po wydrukowaniu (czyli chyba 6.litopada), biuletyn został odwieziony na Pocztę Polską, która miała się zająć dystrybucją - w mieście. Do sołectw - w porozumieniu z sołtysami, biuletyn został wyłożony w miejscowych sklepikach.
Artek_Bartek
a nie starczy Ci ściągnąć go z netu? i tak to taka...dość obszerna ulotka wyborcza...szczególnie pierwszych 6 stron...w dużej mierze powtórka dokonań, o których było już w pierwszych dwóch numerach...
rondo
P.Bartku, czy należy domniemywać, że zapłata za kolportaż została dokonana "z góry" ?
Moje odczucia jesli chodzi o PP , są identyczne jak Pańskie.
rondo
A swoja drogą , wcale sie nie zdziwie kiedy Biuletyn Wyborczy trafi do naszych skrzynek poczt. tuz przed rozegraniem drugiej tury wyborów. Chciałbym sie mylić.
A ktoś tu pisał ,że nieznane sa mu socjotechniki TVN kiedy to sam Kuźniar lepiej by tego nie zripostował .
Bartek
Przecież pan i tak ponoć nie chce?
rondo
No i dostał ktoś wersję papierową Ulotki Wyborczej pt. Biuletyn Gminny ? Ja nie.
W wersji elektr. znalazłem cóś takiego - "W mijającej kadencji wprowadzono budżet obywatelski, który pozwala na włączenie mieszkańców w proces definiowania istotnych dla lokalnej społeczności przedsięwzięć. "
Zapomniano wspomnieć o tym, że pierwsza , średnio udana próba wprowadzenia BO odbyła się w roku 2013. Oczywiście ani słowa na temat - które z zakwalifikowanych wniosków mieszkanców , zostały zrealizowane. Mam prawo sądzić, że żadne.
No a to jest poezja.
"budowa szaletu miejskiego w Parku Zdrojowym o wartości 401.026,61 zł" O tym, że marmurowe kibelki znajdujące się w amfi. są zamknięte dal spacerowiczów, ani slowa. Dysponuje nagraniem , w ktorym obecny p. Burmistrz publicznie deklarował, że je otworzy.
A swoja drogą , wcale sie nie zdziwie kiedy Biuletyn Wyborczy trafi do naszych skrzynek poczt. tuz przed rozegraniem drugiej tury wyborów. Chciałbym sie mylić.
rondo
Owszem, chcę, przede wszystkim chcę wiedzieć w jaki sposób UMiG wydaje moje pieniądze i dlaczego tak głupio. A Panu to obojętne ?
babet
A ktoś tu pisał ,że nieznane sa mu socjotechniki TVN kiedy to sam Kuźniar lepiej by tego nie zripostował