Też próbowałam, wcześniej się link nie otwierał, teraz już się otwiera. W międzyczasie coś zostało poprawione widocznie.
Muszę podzieli zdanie Mani, że pisanie bez głębszego przemyślenia interpelacji przez naszych Radnych Miejskich do p.Burmistrza, czy też naszych Radnych Powiatowych do p.Starosty Powiatu, wiąże się z zabieraniem czasu obu Włodarzom, którzy powołani zostali po to, żeby mogli służyć wszystkim mieszkańcom gminy lub powiatu, a nie po to, żeby zaspakajać próżność i ciekawość nad wyraz interpelacyjnie płodnych, pragnących się wykazać tylko w ulotce przedwyborczej radnych. Przez co bardziej na ilość niż na jakość idących. To tak ogólnie było.>
<
Informacje na frapujące go pytania, pan radny Muszyński mógł z powodzeniem zdobyć w odpowiednim wydziale UMiG Konstancin-Jeziorna lub na stronie internetowej tegoż Urzędu, jeśli szczególnie jak podaje, interesowało go zagadnienie wykluczenia cyfrowego na terenie naszej gminy. Skoro ja mieszkanka mogłam, p.Radny mógł też.
Chyba że reprezentujący nas w powiecie p. Muszyński nie wiedział, że w gminie Konstancin-Jeziorna istnieje taki wydział oraz taka strona......., no to nie mógł.
Pozostałe informacje zawarte w treści odpowiedzi na interpelację przypuszczam, że również bez większego problemu mógł p.Radny zaczerpnąć z bezpośrednich źródeł.
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-11-08 02:23 przez zoli.