Szymon Ziemski
Pragnę zakomunikować i wyjaśnić, że Paweł Ziemski zdobył 45 głosów w okręgu 14. Tym samym nie dostał się do rady. Gratulacje należą się Pani Elżbiecie Wiktorowicz.
Szymon Ziemski
Pragnę zakomunikować i wyjaśnić, że Paweł Ziemski zdobył 45 głosów w okręgu 14. Tym samym nie dostał się do rady. Gratulacje należą się Pani Elżbiecie Wiktorowicz.
Klaudiusz
cytat:
Kazimierz Jańczuk uzyskał 4504 głosów (47,96%), zabrakło mu zaledwie 2,04% aby przejść w I turze wyborów.
W II turze 30 listopada spotka się z Jerzym Wojdakiem, który uzyskał drugi wynik, 2089 głosów (22,24%).
Trzecie miejsce zajął Sławomir Stoczyński -1846 (19,66%), czwarty Bogdan Karaś - 486 głosów (5,18%), ostatni był Jerzy Klucz - 466 głosów (4,96%).
babet
To co można się spodziewać ,że pan Stoczyński będzie znowu zastępcą Burmistrza (...)
robert
(...) Dla mnie to "niepojęte" są starty w wyborach takich ludzi jak ten Pan (Wojdak Jerzy Marek). W życiu i w maglu (...) nie słychać o jakiś dokonaniach społecznych tego człowieka a jedynie przewijają się bardzo "śliskie wątki".... ja przynajmniej nic o nim dobrego nie słyszałem (...)
robson
Dziękuje wszystkim za oddane głosy : rodzinie , znajomym oraz byłym i aktualnym zawodnikom Skry Konstancin / KS Konstancin / . Zapraszam wszystkich do wspólnej pracy na rzecz naszej gminy a szczególnie sportu .
Robert Baran
Radny nowej kadencji
beret
Zasłyszane w "maglu": Powiat:
Mioduszewska, Bąk, Machałek i Wojdak
Klaudiusz
beret
Oj ten magiel magiel..... co chwila wyskoczy..... taki zestaw radnych powiatowych z naszego terenu jest niemożliwy ;)
niezależnie kto i z czego startował powinien patrzeć szeroko i o ścieżki dbać...
startował Pan z listy stowarzyszenia, w którym jest obecny Burmistrz, któremu mocno nie po drodze ze ścieżkami rowerowymi.
beret
Klaudiusz
beret
Oj ten magiel magiel..... co chwila wyskoczy..... taki zestaw radnych powiatowych z naszego terenu jest niemożliwy ;)
Wytłumacz "gupiemu beretu" dlaczego jest niemożliwy?