Bartek
SIWZ, ratusz, mieszkania komunalne - odsyłam tu: [www.konstancin.com]
Dokończmy tutaj o wyborach, niech się odbędzie druga tura, niech to się już skończy. Od dzisiaj co tu zobaczę nie na temat to wywalę.
Bartek
Na pewno nie dotyczy wyborów dyskusja o tym gdzie jakie podłogi są w mieszkaniach komunalnych ani pyskowanie sobie nawzajem przez użytkowników.
I czy przypadkiem nie za dużo tych wielokropków? Zęby bolą od patrzenia na tak konstruowany tekst.
Tyrt
... no i mamy kolejny plus burmistrza "nie ściemnia". ) (...)
Artek_Bartek
Do skrzynek, przynajmniej na wioskach, trafił list kandydata...
Nie będę go cytował, by mnie ktoś nie posadził o agitację...
Jednak powiem tyle...w swej treści jest dość mocny...i myśle, ze trafić może do głów, ktore nie bedą w stanie ocenić czy podane tam zdania są prawdziwe, czy sa jedynie powtarzanymi bezpodstawnie stwierdzeniami...
A biuletyn wybiórczo-gminny na pewno do skrzynek ludzi nie trafił...
Oj...podjął ktoś ryzykowną grę....
ola
Tyrt
... no i mamy kolejny plus burmistrza "nie ściemnia". ) (...)
a co po stronie p.W ? Wciąż nic nie wiadomo ? Bo sam jego "Przepis na Konstancin" nie jest ani lepszy ani gorszy od innych przedwyborczych przepisów
SergiuszMuszynski
*
21 lis 2014 - 19:18:44
Zacznę od tego, że p. Wojdak nie był szczególnie trwale związany z PiS. Najpierw kandydował z PO, potem z PiS, a obecnie z "Przyjaznego Samorządu" - zatem co wybory inny komitet wyborczy. Nie chcę tego oceniać, tylko stwierdzam fakty.
Jak Pan ocenia pracę p. Wojdaka jako radnego? Ja, tak samo jak władze partii, oceniamy ją źle. Wystarczy przypomnieć choćby, że p. Wojdak miał w ubiegłym roku najwięcej nieobecności na sesjach spośród wszystkich radnych (5 na 10 sesji, zatem był na ledwie połowie). Z tych przyczyn władze partii zaoferowały p. Wojdakowi pozycję 2 zamiast 1 do rady powiatu, na co on się nie zgodził i założył własny komitet wyborczy. Na mocy statutu PiS kandydowanie w okręgu, w którym kandyduje PiS z list innego komitetu oznacza utratę członkostwa w partii.
.