Mixiorek
W dwóch najbardziej narażonych na działanie asfalciarni okręgach czyli w Mirkowie i Bielawie obecny Burmistrz przegrał (sumując głosy z okręgów). Czy to nie jest czytelny sygnał?
Klaudiusz
A propos zaniedbanej Bielawskiej - a skwer sportowy, parkingi (sam wstydzę się częstego niegdyś parkowania tam na trawie przy szkole), zmiana otoczenia szkoły - to rzeczywiście nic ? ;)
mania
Wygrał w Mirkowie
Raczej nie bo ludzie przytomni. Oszolomow nie widać. Zajma się robotą, a nie genderem
Artek_Bartek
Wyglada na to, ze ..idzie młodość! I wyglada na porozumienie ponad podziałami! Ja na początek biję brawo! Byle sie jakoś za chwilę nie zesr....
Artek_Bartek
Mimo wszystko cos takiego jak POPiS nie jest mocno pożądany przez wierchuszki....;)
mania
Członkowie Zarządu : Katarzyna Paprocka PiS oraz Ksawery Gut PO
Mixiorek
mania
Członkowie Zarządu : Katarzyna Paprocka PiS oraz Ksawery Gut PO
To już nie Konstancin Jutra?
Klaudiusz
Ksawery Gut startował z KW PO przecież?
4 GUT Ksawery zam. Słomczyn Rada Powiatu Piaseczyńskiego Komitet Wyborczy Platforma Obywatelska RP
Artek_Bartek
Nie ma znaczenia, gdzie wygrał a gdzie przegrał...ma znaczenie, że ma być Burmistrzem CAŁEJ GMINY (!!!)
Klaudiusz
KJ nie wystawiał list do powiatu.
Klaudiusz
Mam ulotkę Ksawerego w domu. Napis odnośnie komitetu jest. Czepiasz się?
Mixiorek
Klaudiusz
Mam ulotkę Ksawerego w domu. Napis odnośnie komitetu jest. Czepiasz się?
Nie, poprostu pytam czemu nie ma informacji o komitecie na stronie internetowej. Tym bardziej istotne pytanie skoro na ulotce ta informacja jest.
Faktycznie P. Bajkowski też o tym nie informuje. Też mogę zadać to samo pytanie, czemu nie ma tej informacji? Czy chodzi o czysty zabieg wizerunkowy jako odcięcie się od szyldu partii czy o coś innego?
Nie wiem więc pytam, bez podtekstów.