jacekkk
Chciałbym aby frekwencja w tych wyborach była grubo powyżej 50% to byłby największy sukces tego miasta, ale to chyba mało realne
To czego oczekujesz ja nazwałbym Planem Kadencyjnym (drzewiej posługiwał sie tym określeniem Pan Burmistrz...ale zapomniał o nim...)...
M
co, czemu, kiedy, gdzie, za ile i skÄ…d.
Artek_Bartek
(...) by powyborczy tandem nam zapewnił, ze (...)
Artek_Bartek
To czego oczekujesz ja nazwałbym Planem Kadencyjnym (drzewiej posługiwał sie tym określeniem Pan Burmistrz...ale zapomniał o nim...)...
kaan
PRZYZWOITÓŚĆ ( b.szerokie pojęcie ,odnoszące się wielu sfer codziennej rzeczywistości ). Przyzwoitość "lokalna". Wybory , X mieszkający (zameldowany)
na terenie gminy,powiatu ubiega się o "wybieralną" funkcję w lokalnym samorządzie . X nie jest/nie zamierza być płatnikiem podatku dochodowego na rzecz .......było nie było lokalnego budżetu... ?....
kaan
Jacek Sasin... !!! cynizm ? tupet ? "zaburzenia" emocjonalne ?
Pewnie mania ma na myśli panią radną z Grapy ,którą tak za czasów Burmistrza Skowrońskiego krytykowała ,ale przestała mania o niej wspominać i jej kompetencjach jak radna zaczęła POmagać opcji Burmistrza Jańczuka.Jekie to moralne ,nieprawdaż ?
mania
kaan
Jacek Sasin... !!! cynizm ? tupet ? "zaburzenia" emocjonalne ?
Nie tylko Sasin. [warszawa.gazeta.pl]
PS. Tak sobie myślę, że kandydaci na radnych powinni przedstawić świadectwa że im umysł nie szwankuje, czy nie jest w gorącej wodzie kąpany - tzn. czy najpierw pomyśli i dopiero zrobi, czy odwrotnie, czy umysł ma jasny - żeby wiedział jakie są konsekwencje decyzji jaka podejmuje. Obserwując na przestrzeni lat naszych radnych na sesjach / komisjach, słuchając nagrań ich dyskusji, czytając forum śmiem wątpić, czy wszyscy się nadawali / nadają na tę odpowiedzialna funkcję...
rondo
A ileż to znowu Pań radnych jest z Grapy ? Oj nie lubiła Pani mania tej radne , oj nie lubiła
babet
Pewnie mania ma na myśli panią radną z Grapy ,którą tak za czasów Burmistrza Skowrońskiego krytykowała ,ale przestała mania o niej wspominać i jej kompetencjach jak radna zaczęła POmagać opcji Burmistrza Jańczuka.Jekie to moralne ,nieprawdaż ?
mania
(...) Tak sobie myślę, że kandydaci na radnych powinni przedstawić świadectwa że im umysł nie szwankuje, czy nie jest w gorącej wodzie kąpany - tzn. czy najpierw pomyśli i dopiero zrobi, czy odwrotnie, czy umysł ma jasny - żeby wiedział jakie są konsekwencje decyzji jaka podejmuje. Obserwując na przestrzeni lat naszych radnych na sesjach / komisjach, słuchając nagrań ich dyskusji, czytając forum śmiem wątpić, czy wszyscy się nadawali / nadają na tę odpowiedzialna funkcję...
Artek_Bartek
Mixiorku...obawiam, się, że do żadnej dyskusji czy innej debaty nie dojdzie...choc sam na nią liczę...przynajmniej jesli chodzi o kandydatów na burmistrza...
Artek_Bartek
Natomiast odnośnie ataku na panujących...myślę, że jednego możemy być pewni...obecny Burmistrz sam siebie nie bedzie atakował ;)
ola
czy listy kandydatów wciąż są tajne ? jak tak dalej pójdzie, to frekwencja nie wzniesie się ponad krewnych i znajomych Królika
Klaudiusz
(...) MÄ…dra kobieta, a takie wypisuje