Artek_Bartek
(...) powinny być JOWy....i tyle...
ola
Maniu, Twoje tabele są super, ale dla pełnej informacji przydałyby się jeszcze 2 rubryki: ile kadencji zaliczył/a i co zrealizował/a z obietnic przedwyborczych. To oczywiście nie jest zadanie dla Ciebie, ale np. dla redakcji lokalnej prasy i/lub dla poszczególnych ugrupowań, które w ramach zdrowej rywalizacji mogłyby takich analiz dokonać
Pan np.Gut też bez podpisu i co ?
mania
W Kurierze [www.kurierpoludniowy.pl] fotki kandydatów na radnych miejskich z pewnego komitetu i śmieszne podpisy - np. radna X - podpis radna miejskiej, można odczytać, że urodziła sie i wykształcił jako radna radnego, podobnie Y - podpis starosta, albo pewien młodzieniec bez żadnego podpisu - żeby chociaż słowo co potrafią, np. umiem lepić pyszne pierogi, tańczyć tango, grać na bębnie, kleić latawce... i jak takich wybrać, jeśli sami o sobie nie potrafią napisać czegoś sensownego
np. umiem lepić pyszne pierogi, tańczyć tango, grać na bębnie, kleić latawce... i jak takich wybrać, jeśli sami o sobie nie potrafią napisać czegoś sensownego
A jak nazwać oplakatowanie miasta na bilbordach kandydatami z innego komitetu?
Mania
fotki kandydatów na radnych miejskich z pewnego komitetu i śmieszne podpisy
robert
(...) Czy to towarzystwo rozumie czym jest ta funkcja i jak szerokie i wysokie trzeba mieć kwalifikacje aby podejmować właściwe decyzje z tak szerokim spektrum zagadnień? >< (...)
No właśnie nawet w Kurierze Południowym nic nie ma ,a przecież startuje do powiatu.
mania
ja nie widzę p. Guta w tym doborowym towarzystwie, na którym jest zdjęciu? Może widzisz oczyma wyobraźni.
robert
(...) Zacznijmy od stworzenia OGŁOSZENIA.
Numer 1 to KOMPETENCJE (...) Przyjmijmy, proszę, że są to : teoretyczna wiedza, praktyczne umiejętności i cechy osobowe.Dalej podzielimy kompetencje na twarde, miękkie i kluczowe dla nas.
Robimy dalej???? stwórzmy profil odpowiedniego dla naszej gminy kandydata.....(-ki)
Tacy jak TY oczywiście by chcieli aby wyborcy w Konstancinie głosowali tak jak TY w epoce PRL .Ja w jestem z tym miijejscem związana od urodzenie ,nie tak jak ci co za bezcen kupowali działki na Parceli .Więc bardzo proszę bociana nie obrażać mnie "konstancińskiego wyborcy" Może zmienimy bocianów?
robert
to jest ''żywy" przykład konstancińskiego "wyborcy" - więc albo zmienimy wyborców albo wracamy do epoki PRL - "głosowali jak chcieli a wybrali kogo trzeba"....wtedy już nie ma znaczenia "wyborca" ><