beret
Dziękuję Panie Robercie - życzę owocnej pracy i dużo cierpliwości dla Pana współradnych......
robert
Co do budowy ścieżek, to zadanie dla Pana Roberta "jak znalazł"
Też mamy bardzo duże plany w tej materii - tym bardziej, ze 80 % tej inwestycji może być zwrócone
- w tym roku, jak już pisałem wcześniej, gościłem u siebie w tej sprawie Pana Marcina, kierownika LGD. Omówiliśmy temat, procedury i możliwości....
Już niedługo oficjalnie wspomożemy nową radę >< będzie sie działo, tak jak lubię
Klaudiusz
beret
Dziękuję Panie Robercie - życzę owocnej pracy i dużo cierpliwości dla Pana współradnych......
Ale Robert radnym nie jest? Jesteś????
mania
Komisja powiatowa liczy i liczy
Jan Salamucha
Ktoś wie czy w naszym powiecie/mieście komisje wyborcze nie mają tak poważnych problemów?
[www.tvn24.pl]
rondo
Głosy wyborców z okregu nr. 4 w Konstancinie-Jeziornie zdecydowały, że Sergiusz Muszyński -PiS dostał sie do Rady Powiatu.
rondo
Głosy wyborców z okregu nr. 4 w Konstancinie-Jeziornie zdecydowały, że Sergiusz Muszyński -PiS dostał sie do Rady Powiatu.
zoli
Przyznam, że jestem zdziwiona, że tak młody, nie znany lokalnie człowiek zyskał tak liczne poparcie.
Tomasz Zymer
Cóż, na Facebooku znajomi Ksawerego Guta gratulują, a pan Robert typuje go na starostę: [www.facebook.com]
Podtrzymuję to, co napisałem w tym wątku o moich wątpliwościach dotyczących charakteru pana Ksawerego, ale jeśli miałbym wybierać pomiędzy panem Gutem a panem Dąbkiem z punktu widzenia ważnych spraw do załatwienia w gminie (inwestycje drogowe, sprawa działek powiatowych, sprawa ciężkiego tranzytu, kwestia uzdrowiska, współpraca w/s powodzi, itp.) to oczywiście zdecydowanie wolę p. Guta jako potencjalnego starostę niż p. Dąbka. Może jednak ktoś nieco bardziej doświadczony z PO na to stanowisko?
Tomasz Zymer
"Młody, nieznany lokalnie" - to akurat może mieć pewne zalety w środowisku powiatowym, w którym niektóre pokoje nie były przewietrzane ani zamiatane od wielu, wielu lat. Piszę oczywiście w przenośni. Może mu być trudniej wejść w dotychczasowy układ, jeśli jakieś jego części się utrzymają. Miałem okazję rozmawiać z panem Muszyńskim przy okazji sprawy "totemu McDonalda" - wydaje się być rozsądnym, dobrze zorganizowanym człowiekiem.