Czyli przekrętu nie było.
mania
P.J. Wojdak mieszkał najpierw kilka lat w willi Syrena. Gdy na Syrenę trafił się nabywca, gmina musiała dać lokatorom mieszkania (z automatu - nowa ustawa o lokatorach weszła dopiero w r 2014) - to się i Kandydat załapał.
Sa tacy co to widzą źdźbło w oku bliźniego a belki w swoim nie dostrzegają . Pani Gronkiewicz-Waltz też miała gdzie mieszkać i czy nie "odzyskała" kamieniczki w Warszawie ?
Robert
czyli nie miał gdzie mieszkać - w Stańczyku przecież goście mieszkali - za Stańczykiem też :-) miejsca nie było....
Tomasz Zymer
babet
Mieszkanie komunalne zostało panu Wojdakowi przydzielone niezgodnie z obowiązującym prawem o przyznawaniu mieszkań komunalnych? Przydzielał to mieszkanie panu Wojdakowi obecny Burmistrz Jańczuk .
mania
Ło Matko, o jakie mieszkanie komunalne chodzi? Ktoś kandydata uwięził? Kto i dlaczego?
Pensjonat Stańczyk
Konstancin-Jeziorna, ul. Chylicka 79
65 miejsc noclegowych, 23 pokoje
Ten obiekt już jak rozumiem nie należy już do kandydata na Burmistrza, bo przecież właścicielom hoteli się lokali komunalnych (tym bardziej w nowych budynkach) nie przydziela. Lub też odwrotnie, lokal nie jest przydzielony jemu, tylko komuś z rodziny, kto nie ma własnego budynku. Albo po prostu ktoś tu nie pisze całej prawdy.
Artek_Bartek
Właśnie leci kabarecik...
Ciekawy jestem, czy w tym wszystkim ktokolwiek zdecyduje sie na jakąkolwiek merytoryczną debatę w cywilizowanych warunkach...
Artek_Bartek
Właśnie leci kabarecik...
Ciekawy jestem, czy w tym wszystkim ktokolwiek zdecyduje sie na jakąkolwiek merytoryczną debatę w cywilizowanych warunkach...
HGW też zrobiła wszystko z prawem ,a spekulacje są. Czy nie pisano ,że na "odzyskaniu" kamienicy zarobiła 15 milionów ?Napisałam co przeczytałam , papierów nie widziałam. Zoli widziała papiery, to wie .
zoli
Napisałam, co wiedziałam, żeby zakończyć spekulacje. Bo przecież wszystko to co zrobił pan Wojdak
jest z prawem zgodnesmiling smiley
Gdzie jest to obrzucaniem błotem? To, ze będąc właścicielem interesu mieszka w komunalnym? Czy to, że gdy odbywa się na jego rzecz agitacja on jakoś specjalnie się nie odzywa? A powinien...choćby by cokolwiek komentować albo pokazać jaki jest ten jego szczegółowy 'przepis na...'...zwłaszcza, ze musi przekonać nie tylko Konstancin...
Przepraszam za offtop w obrzucaniu przez Państwa błotem Pana Wojdaka.
Chciałbym się zapytać czy gdzieś w internecie są/będą podane wyniki wszystkich osób kandydujących na radnego ?
prawy
Przepraszam za offtop w obrzucaniu przez Państwa błotem Pana Wojdaka.
Chciałbym się zapytać czy gdzieś w internecie są/będą podane wyniki wszystkich osób kandydujących na radnego ?
Na bip.piaseczno jest oficjalny protokół i był tu juz linkowany...
do powiatu chyba jeszcze oficjalnych nie ma