mania
Proszę zwrócić uwagę na liczbę 49.38 to chyba frekwencja i tylko jeden głos nieważny. Mam rację,czy cos mi sie pokręciło?
daramis
Dlaczego gmina opublikowała protokóły z wyborów na burmistrza i do rady gminy, a pozostałe protokóły nie? Przecież nie są chyba tajne, a mnie bardzo interesuje jak głosowała nasza gmina ( w szczególności ile osób darowało sobie te wybory wrzucając niewypełnione karty).
Artek_Bartek
I powiat opublikował...choc nie wynika z nich jak głosował Konstancin do województwa...
robert
(...) o co można pytać kandydata o którego społecznej działalności nikt nic nie wie?.
Wystarczy jedyny komentarz do wypowiedzi pana Roberta to>< i jeszcze to, a i to
robert
Akurat tam nie mam tam etatu ale może po wyborach...?>< działam z nimi jak i oni ze mną działają - korzyści obustronne może powinien Pan brać przykład jak należy rozwiązywać wspólne problemy? Zapraszam na pokaz...
Nie pomogę Panu uzyskać odpowiedzi - bo i z jakiej racji?
Nie rozumiem też dlaczego nie uzyskał ich Pan sam i płacze na forum?
Przez ostatnie dwie kadencje zadawałem mnóstwo pytań, również takich "kosmicznych" dlaczego woda jest mokra - i odpowiedzi były. Jak nie pisemne, to face to face - spotkania umawiane w sekretariacie raz w każdym miesiącu (jak była możliwość).
Obawiam się jednak., ze odpowiadanie Panu nie ma sensu - i tak żadna odpowiedz nie zadowoli Pana i będzie służyła nie konstruktywnej pracy nad rozwiązaniem problemu tylko walce o dyskredytację osoby burmistrza.
Odpowiedzi, które ja słyszałem nie były zawsze takie, jakie chciałbym usłyszeć. Z rożnych powodów. I nad tymi powodami pracowaliśmy. Długo. I teraz burmistrza popieram. Za wspólna pracę - nic nie dostałem z worka Mikołaja.
Jak już Pan coś załatwi ze swoich spraw, to proszę napisać na forum ><
Wtedy trzeba się chwalić....
Także proszę już przestać mielić swoje wypociny i po raz dziesiąty pisać to samo na forum
Dlaczego Pan po raz kolejny ucieka od swojego ukochanego kandydata, wspomaganego trąbka, megafonem i Babcią Zębuszką?
To może zapytam po raz piąty o dokonania społeczne Pana pupila?
Dlaczego on?
Dlaczego nie Babcia Zębuszka albo Pan z trąbką?
Ja też Cię kocham jak bliźniego ,choć mam alergię na chamstwo .
robert
Wszystkich Was Kocham.... ><
robert
Akurat tam nie mam tam etatu ale może po wyborach...?>< działam z nimi jak i oni ze mną działają - korzyści obustronne może powinien Pan brać przykład jak należy rozwiązywać wspólne problemy? Zapraszam na pokaz...
Nie pomogę Panu uzyskać odpowiedzi - bo i z jakiej racji?
Nie rozumiem też dlaczego nie uzyskał ich Pan sam i płacze na forum?
Przez ostatnie dwie kadencje zadawałem mnóstwo pytań, również takich "kosmicznych" dlaczego woda jest mokra - i odpowiedzi były. Jak nie pisemne, to face to face - spotkania umawiane w sekretariacie raz w każdym miesiącu (jak była możliwość).
Obawiam się jednak., ze odpowiadanie Panu nie ma sensu - i tak żadna odpowiedz nie zadowoli Pana i będzie służyła nie konstruktywnej pracy nad rozwiązaniem problemu tylko walce o dyskredytację osoby burmistrza.
Odpowiedzi, które ja słyszałem nie były zawsze takie, jakie chciałbym usłyszeć. Z rożnych powodów. I nad tymi powodami pracowaliśmy. Długo. I teraz burmistrza popieram. Za wspólna pracę - nic nie dostałem z worka Mikołaja.
Jak już Pan coś załatwi ze swoich spraw, to proszę napisać na forum ><
Wtedy trzeba się chwalić....
Także proszę już przestać mielić swoje wypociny i po raz dziesiąty pisać to samo na forum
Dlaczego Pan po raz kolejny ucieka od swojego ukochanego kandydata, wspomaganego trąbka, megafonem i Babcią Zębuszką?
To może zapytam po raz piąty o dokonania społeczne Pana pupila?
Dlaczego on?
Dlaczego nie Babcia Zębuszka albo Pan z trąbką?
Mixiorek
daramis
Dlaczego gmina opublikowała protokóły z wyborów na burmistrza i do rady gminy, a pozostałe protokóły nie? Przecież nie są chyba tajne, a mnie bardzo interesuje jak głosowała nasza gmina ( w szczególności ile osób darowało sobie te wybory wrzucając niewypełnione karty).
Gmina opublikowała to co do niej należy. Reszta należy do komisji na poziomie powiatu i województwa.
Jest jak najbardziej sensowny...a o debacie, takiej merytorycznej, nieemocjonalnej jakoś póki co cisza...
Raz jeszcze apeluję o WARUNKOWE popieranie kandydatów i omawianie KONKRETNYCH gminnych spraw,
daramis
Mixiorek
daramis
Gmina opublikowała to co do niej należy. Reszta należy do komisji na poziomie powiatu i województwa.
Przecież interesuje mnie tylko sprawozdanie z pracy NASZEJ gminnej komisji wyborczej. Komisje powiatowa i wojewódzka zliczają tylko to, co im podadzą komisje gminne. O ile w protokóle z powiatu można się doczytać, że u nas głosów nieważnych było ok 10 %, to w przytaczanych tu wynikach wojewódzkich jest tylko zbiorówka.
mania
Nie chwytam o co chodzi