robert
"Może Pan podzielić się wiedzą z czytającymi forum jeśli to nie tajemnica jakie burmistrz przekazał informacje na temat działania w/w sprawach?"
nie jest to tajemnica - nie chcę przekazywać - jeżeli interesuje to Pana jako mieszkańca wsi - proszę o wniosek o zebrania - mogą się odbywać regularnie - co miesiac, w sumie to i co tydzień mogę się spotkać na placu i przekazać bieżące informacje - szybciej: zapraszam Podlaska 8 Parcela o każdej porze
robert
oczywiście.... na potrzeby kandydatów - żeby mieli łatwiej pisać programy ><
robert
hola, hola, społecznie działamy - jaka zapłata ?!!!
rondo
"(...)dzięki któremu będzie można się z nim skontaktować."
a tu się okazuje ,że "murzyn zrobił swoje ,murzyn musi odejść "?><
w świecie marketingu politycznego, PR pomaga w tworzeniu wizerunku nowej partii oraz utrzymywaniu (albo odzyskiwaniu) wypracowanego dobrego imienia podmiotu politycznego. Praktycznie oznacza to wzbudzanie zainteresowania daną ofertą polityczną oraz ochronę partii przed atakami konkurencyjnych podmiotów poprzez umiejętny dobór informacji i odpowiednich mediów (jako nośnika tych wiadomości).
robert
Mają laptopy - to już z kontaktem nie będzie problemu. Tylko proszę przekazać swoje wnioski do niego (niej).
Wolałbym żeby to forum stanowiło miejsce "spraw załatwianych" a nie tylko życzeń i pretensji do całego świata.
Hammer
Podpis kwalifikowany byłby wymagany przy pismach ważnych jak decyzje.
90% pism,do ludzi idzie listę zwykłym, czyli równie dobrze moze iść mailem.
(...)
Mixiorek
Biega o to, że zostały usunięte posty P. Roberta. Nie wiem czy tylko z tego wątku czy ze wszystkich. Wątek z wyciętymi postami wyglada teraz dziwnie i bez sensu. Nie przymierzając podobna sytuacja jak z niespełnionym i rozdartym el komendante straży miejskiej.
Żenua.
P.s
Jak tak dalej pójdzie to dla tego forum jest to równia pochyła.
Czyżby ? .Czasami zapamiętuje się "ogólne wrażenie o osobie" i jak dla mnie to wystarczy,ja temu panu na pewno nie uwierzę ,nawet jak go spotkam w realu.
Użytkownik o nazwie "robert" zażyczył sobie niestety usunięcia konta i usunięcia wszystkich swoich wypowiedzi. Nie pochwalam takich pomysłów, ale nikogo na siłę nie będę trzymał. Skutki uboczne są w 2-3 wątkach, za rok nikt nie będzie o tym pamiętał.
Bartek
Użytkownik o nazwie "robert" zażyczył sobie niestety usunięcia konta i usunięcia wszystkich swoich wypowiedzi. Nie pochwalam takich pomysłów, ale nikogo na siłę nie będę trzymał. Skutki uboczne są w 2-3 wątkach, za rok nikt nie będzie o tym pamiętał.
Sytuacje usunięcia użytkownika ze wszystkimi wypowiedziami zdarzają się b. rzadko - odkąd pan Andrzej przestał obsesyjnie zakładać nowe konta, to może z raz na rok. Co do "czyszczenia" swoich wypowiedzi tak, jak zrobił to pan Wiaterek - możliwość takich działań jest teraz mocno ograniczona.
To forum ma się dobrze od grubo ponad 10 lat (prawie 15, zostało chyba uruchomione w drugim roku działania ośrodka), zaś wielu ludzi, którzy wieszczyli jego upadek, zakładali konkurencyjne fora, robili tu porządek itp. już dawno tu nie ma (ani nie ma ich konkurencyjnych for, ani ich porządków). Dwóch obrażonych użytkowników to nie żadna równia, tylko w sumie całkiem wielkie nic. Bez osobistych odniesień ;)